Det var längesedan jag skrev nu.

Anledningen är dock väldigt positiv. Jag har haft mycket att göra och att skriva har inte legat på prioriteringslistan. Däremot ska ett av mina nyårslöften vara att skriva mer. Jag ska även börja göra lite videos och dela med mig av, men det kan vi pratar mer om vid ett senare tillfälle.

Året 2019 har varit det bästa året i mitt liv!
Jag har startat företag… två stycken faktiskt. Jag har gift mig med mitt livs kärlek. Jag har hittat många nya vänner. Jag har jobbat med min hälsa. Jag har gjort saker jag aldrig trott att jag skulle kunna göra. Jag har inspirerats mer än någonsin. Jag har hittat nya hobbies. Jag har växt som person och jag har varit gladare än någonsin.

Jag hörde något för bara några dagar sedan som jag tycker knyter an mitt 2019 – ”Du är glad så länge du utvecklas”. Det handlar om att ”levla” upp i livet. Att alltid ta sig an nya utmaningar och att våga utsätta sig för saker som skrämmer än eller för saker man inte tror att man ska klara av.

Saker jag gjort i år som jag inte vågat göra förr än både stora och små, men även de små sakerna har haft extremt stor inverkan på mig.

Detta har ingenting med grafisk design att göra egentligen, men jag sitter här klockan 01.22 en lördagsnatt i December och mår fantastiskt och ville dela med mig av detta.

Chansen att jag skriver igen innan nyår är ganska liten så det är bäst att jag önskar er en god jul och ett gott nytt år!