Jag såg nyligen den här bilden och det var länge sedan jag kunde relatera till något så mycket.

Sen jag bestämde mig för att starta eget så har jag tillbringat majoriteten dagar, kvällar och helger på kontoret.

Det har blivit som ett andra hem för mig och det känns fantastiskt! Jag har alltid sätt mig själv som en person med bra arbetsmoral (även fast några gamla kollegor säkert skulle skratta). Men jag har alltid gått efter mottot ”behandla andra som du själv vill bli behandlad”. Det är ett sånt himla bra motto och det fungerar till det mesta, så även gällande företaget. Tar ett företag hand om sina anställda så tar de anställa om företaget. Det ger en ömsesidig respekt sinsemellan och skapar en symbios. Däremot ifall någon av parterna avviker från detta så kommer det inte att fungera i längden. Jag har tyvärr upplevt detta flertalet gånger under min relativt korta karriär (då jag är 26 år) och det har resulterat i att det inte har fungerat för mig att jobba kvar på de ställena som inte ger tillbaka till de anställda. Då menar jag inga stora grejor som pengar eller bonusar. Jag menar simpla saker som att få höra ett ”bra jobbat” eller ibland bara få ett ”Hej” av chefen.

Nuförtiden när det bara är jag och designen så lägger jag ner mycket tid i detta och får mycket tillbaka. Det blir en ömsesidighet som är ovärderlig.