Förankra en
digital identitet
till ditt företag.

stick ut från mängden.

det blir allt svårare för företag att sticka ut i dagens vimmel.
men det har även aldrig varit så viktigt att sticka ut än nu. 

det första en person oftast ser av ett företag är dess logotyp.
utifrån logotypen börjar personen skapa sig en bild om företaget.
dessa sekunder är några av de viktigaste för ett företag.

därför är det viktigt för ett företag att se till att ”ansiktet utåt”
är så tydligt och presentabelt som möjligt.

anchor hjälper dig.

grafisk-design-och-strategi

grafisk design.

Behöver du hjälp med grafisk design eller strategi till ditt företag men vet inte vart du ska börja? anchor specialiserar sig på detta och du kommer kunna känna dig i trygga händer.

copywrite

copywrite.

anchor design samarbetar med flera copywriters som har relevanta utbildningar och som förser med högkvalitativ copywrite. Copywrite kan göras både på svenska och engelska.

webdesign

webbdesign.

Behöver du en hemsida men vet inte vad du ska inkludera? Eller känner du att din nuvarande hemsida behöver ett ansiktslyft? anchor har flera års erfarenhet av webbutveckling och kan hjälpa dig.

seo-och-snabbhetsoptimering

seo & hastighetsoptimering.

Sökmotoroptimering är väldigt viktigt att implementera på din hemsida då det hjälper potentiella kunder att hitta dig. Det är även väldigt viktigt att du har en snabb hemsida, 53% lämnar en hemsida om den tar över 3 sekunder att ladda.

"Jag hade nöjet att arbeta med Rikard och anchor design under ett tidigt stadie i vårt företag. Rikard är lyhörd och en framstående designer. Han gjorde tog fram vår varumärkesprofil genom välstuderade metoder och han erhöll god kundservice."
"Från början stod det mellan flera designers men efter att Rikard visat sina förslag fick han förtroendet. Arbetet gick snabbt och hela processen var smidig. Tillsammans hade vi en god kommunikation och resultatet blev väldigt bra. Rikard tog till sig av all den informationen vi gav honom och återspeglade det i arbetet på ett bra sätt."
”Rikard har arbetat väl både självständigt och i grupp och har alltid visat upp en positiv attityd och varit en uppskattad kollega bland samtliga medarbetare. Samtliga arbetsuppgifter har utförts med ett mycket gott resultat.

kontakt.

  Kontakt:
  anchor production AB.
  garvar lundins gränd 9
  112 20 Stockholm
  0707930210

  anchor design logotyp liten vit